متوقف کردن بهروزرسانیها که پیشتر تنها برای کاربران ویندوز ۱۰ پرو در دسترس بود، در اختیار کاربران ویندوز ۱۰ هوم نیز قرار خواهد گرفت.
کاربران ویندوز ۱۰ نسخهی هوم به زودی میتوانند در بهروزرسانیهای سیستم عامل به مدت یک هفته وقفه ایجاد کنند. پیش از این امکان متوقف کردن و دوباره ادامه دادن بهروزرسانیهای ویندوز (بدون استفاده از راهحلهای جانبی) برای کاربران نسخهی هوم ویندوز ۱۰ فراهم نبود و تنها کاربران نسخهی پرو به این ویژگی پرطرفدار دسترسی داشتند. با اینحال این ویژگی در آپدیت بزرگ بعدی ویندوز در نیمهی ابتدایی سال میلادی جاری در اختیار کاربران ویندوز ۱۰ نسخهی هوم نیز قرار خواهد گرفت. اضافه شدن این امکان به کاربران ویندوز ۱۰ هوم اجازه میدهد بهروزرسانیها را بین یک تا ۷ روز به تأخیر بیندازند.
فرصتی برای رسیدگی به کارها
اگرچه مهلت یک هفتهای برای از سر گرفتن بهروزرسانیها کافی به نظر نمیرسد اما بههرحال انتخاب زمان این کار را بهعهدهی کاربر میگذارد. این ویژگی برای کاربرانی خوب است که کمی صبر میکنند تا باگهای احتمالی نسخهی جدید پیدا شوند و سپس اقدام به بهروزرسانی میکنند.
پردازش بهروزرسانی ویندوز شاید یکی از بدترین وقفههایی باشد که کاربران هنگام انجام کارهای ضروری با آن مواجه میشوند و ارائهی این ویژگی، مشکل مذکور را نیز حل خواهد کرد. به نظر میرسد مایکروسافت به بازخورد کاربران و درخواست آنها گوش داده و متوجه شده که تنها کاربران نسخهی ویندوز پرو امور ضروری برای انجام ندارند و این ویژگی برای کاربران نسخهی هوم نیز کاربردی است.
امکان متوقف کردن بهروزرسانی، از مسیر Settings> Update & Security> Windows Update در دسترس است. البته این تصمیمی است که مایکروسافت درحالحاضر آن را اجرا میکند و تضمینی نیست این ویژگی برای همیشه در ویندوز ۱۰ هوم باقی بماند. تا قبل از ارائهی رسمی این ویژگی از سوی مایکروسافت کاربران میتوانند از روشهای کاربردی قدیمی (مانند استفاده از محدودکنندهی حجم اینترنت که مانع دانلود بهرورزسانیها میشود) برای به تأخیر انداختن بهروزرسانیها استفاده کنند.
بهروزرسانی بعدی ویندوز ۱۰ هوم
در بهروزرسانی جدید ویندوز که اردیبهشت سال آینده معرفی میشود، ویندوز ۱۰ امنتر از همیشه خواهد بود و ویژگیهای جدید علاوه بر افزایش کارایی، در زمان کاربران نیز صرفهجویی خواهند کرد. البته همیشه جا برای پیشرفت هست اما گفته شده بهروزرسانی جدید ویندوز ۱۰ بهتر از نسخههای قدیمی آن خواهد بود.
نقاط قوت
- پیشرفت منوی هوشمند
- بهبود اکشن سنتر و کورتانا
- بهبود مایکروسافت ادج
- سریع و راحتتر شدن ویندوز هلو
- تایملاین کاربردی
نقاط ضعف
- نیاز به کار بیشتر روی وان درایو
- مشکلساز بودن برخی پیشرفتها
- کامل نبودن برخی تغییرات